Jo Estercam


Geboren in 1954, studeerde ik aan de R.U.G. en aan de V.U.B. waar ik in 1977 afstudeerde in de richting informatica. Verder haalde ik bij de Boston University de graad van "Project Planning & Control" en aan de ISIM University (Denver, Colorado) "Project Management".

Mijn professionele carrière startte in 1978 bij S.W.I.F.T. sc, vervolgens bij Ziegler en Olivetti/Getronics, en nu ben ik verantwoordelijke van IP-Telefonie bij de Europeese Unie [EESC (European Economic and Social Committee) and CoR (Committee of the Regions)].

Ik ben amateur fotograaf sinds eind van de jaren 60, beginnend met een Lubitel-2 van russische makelij en een Opemus 6x6 vergroter voor Zwart-Wit afdrukken. Later hebben zich verschillende toestellen afgewisseld en sinds het einde van de jaren 90 ben ik overgegaan naar de digitale fotografie.

Als vrijwilligerswerker ben ik docent fotografie bij het Seniorencentrum in Brussel.  Tevens ben ik huisfotograaf van het "GC De Kroon",  "Weg van Klassiek" in Dilbeek en van "Jeugd en Muziek".

Mijn werk richt zich rond portret- en reisfotografie en reportages.
Ik maak reportages van huwelijken, doopfeesten, evenementen ed. meer.

Lidnummer bij het CvB : 60649
 

Galerij

Beelden door de jaren heen ...


Feel free to send your comment to : Webmaster
Including WEB2.0 
Last updated by Leo J. Estercam on 09 januari 2017 16:37